Over SMX Polymeren

SMX Polymeren werden ongeveer 30 jaar geleden voor het eerst geïnroduceerd in Japan en eind jaren '80 gelanceerd in Europa. Als basis worden de eigenschappen van siliconen gebruikt waaraan lijmeigenschappen toegevoegd worden.

Reeds in een vroeg stadium zag Soudal de voordelen van deze voegkit- en lijmtechnologie en begon actief haar eigen range te ontwikkelen. In 1991 werd Fix ALL boven de doopvont gehouden.

De groei in populariteit van op SMX Polymeren gebaseerde lijmkitten is dankzij hun brede inzetbaarheid en goed gebalanceerde eigenschappen. Ze zijn dan ook multi-inzetbaar in zeer veel verschillende toepassingen. De eigenschappen die SMX polymeren onderscheiden van andere lijmen en voegkitten, zijn de volgende:

Gebruiksgemak

Gebruiksgemak

Overschilderbaar

Overschilderbaar

Alle materialen

Alle materialen

Solvent vrij!

Solvent vrij!

Over Soudal

soudal

Soudal is de grootste Europese onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuim voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker.

Met een omzet van 630 miljoen Euro, meer dan 2.400 werknemers in 130 landen en 15 productievestigingen in 4 continenten is dit  100% Belgische familiebedrijf, waarvan de oprichter Vic Swerts nog steeds zelf aan het roer staat, uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

Doorgedreven investeringen in R&D, een jarenlange visie van innovatie én aanpassingen aan lokale marktbehoeften legden de basis voor deze uitstekende prestaties waarvoor Soudal onlangs nog bekroond werd tot Onderneming van het jaar 2011.

Elk oppervlak

we hebben het onder controle

Invisible quality
Invisible quality View more
Invisible quality

Fix ALL® Crystal is 100% transparant. Perfect voor onzichtbare verlijmingen en voegen.

When fast is not fast enough
When fast is not fast enough View more
When fast is not fast enough

Fix ALL® Turbo breekt alle snelheidsrecords. Handvast na 20 minuten en eindsterkte na 3 uur!

Extreme toepassingen vragen X-Treme producten
Extreme toepassingen vragen X-Treme producten View more
Extreme toepassingen vragen X-Treme producten

Fix ALL® X-TREME heeft een zeer hoge aanvangshechting van 400 kg/m². Perfect voor zelfs de zwaarste materialen. Aanbrengen, Aandrukken en Klaar!

Strong and everlasting adhesive
Strong and everlasting adhesive View more
Strong and everlasting adhesive

Fix ALL® High Tack heeft een hoge aanvangshechting en een SUPER hoge eindsterkte. Vaster dan vast!

Soudal

© 2021 Fix ALL® is een merk van Soudal